First day at work

Igår började jag mitt nya jobb på huvudkontoret. Dagen började med en timmes introduktion, då fick jag träffa andra nyanställda så som mönsterkonstruktörer, designer och produktutvecklare. Vi fick en rundtur i byggnaden därefter fick vi gå till våra team.
 
Jag har inte skrivit så mycket tidigare men jag vet att ni är några som undrar. Jag kommer sitta som inköpsassistent på divided Online. Där jobbar jag tätt med ett team som består av en inköpare, en till inköpsassitent, bussines controller (ekonom) och designer. Men samtidigt får jag jobba nära inköpare och inköpsassistenter för butik.

 Jag har grymt härliga kollegor! Igår träffade jag så många anställda att det var riktigt svårt att hålla koll på namn och allas positioner. Idag har allt sådant klarnat lite, men fortfarande sååå mycket att ta in. Jag hade min första utbildning på förmiddagen idag och det ska jag ha varje förmiddag fram till fredag, känns riktigt bra och utbildningarna ger väldigt mycket. Det ska bli så spännande allting och jag har inte riktigt fattat att jag är här ännu.. känns som att jag är på studiebesök i Stockholm eller något. Men det tar nog sin lilla tid.. Nu ska jag laga middag till mig och min kära broder sen sätta på en film. Jag är så slut i huvudet så jag lär somna tidigt.. Take care ya'll!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp